VIOLENȚE MARȘ UNIRE:"Șeful Jandarmeriei să fie decorat la Tiraspol și la Moscova"

Diaspora ataca dur tehnocrații de la Ministerul de Interne. Daniel Tecu, președinte al Federației asociaților românești din Europa a lansat un atac dur asupra șefului Jandarmeriei, ca urmare a violenețelor de la marșul Unirii. El a propus sarcastic, decorarea conducătorului Jandarmeriei la Tiraspol și la Moscova. 

Mă aștept ca şeful Jandarmeriei Române să fie decorat la Tiraspol şi la Moscova. Cerem prim-ministrului Dacian Ciolos să înceapă imediat un dialog cu conducătorii manifestațiilor pentru unirea Basarabiei cu România! Cerem de asemenea conducerii Jandarmeriei să finalizeze cât mai repede ancheta internă pentru a știi cine sunt persoanele vinovate de apariția acestor conflictele. Este o rușine ce s-a întâmplat ieri!

Am fost prezent acolo și am văzut acești copii veniți din Basarabia, după nopți nedormite, cum au fost bruscați și agresați de către echipele de jandarmi, pe motiv că ar fi dorit să se întoarcă la Universitate. Nu pot să înțeleg de ce Jandarmii au devenit dintr-o dată atât de violenți.

În alte situații, spre exemplu în cazul "Colectiv", nu erau doar permisivi, erau foarte "prietenoși și solidari" cu manifestanții. Sunt scârbit de mesajul pe care unii lideri conjunctural ai statului român îl transmit acestor tineri frumoși. Nu pot înțelege violența împotriva celor care doresc unirea, în timp ce același stat român îi mângâie pe creștet și îi sponsorizează pe cei care militează public pentru segregarea fată de România," se arată în declarația lui Daniel Tecu,președinte fondator al FADERE (Federația asociaților românești din Europa). 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel