Vîlceanu îl apără pe Lazăr: Nu e o manipulare

Deputatul Dan Vîlceanu de la Partidul Național Liberal se face că nu vede mișcarea strategică a procurorului general Augustin Lazăr prin stingerea unui scandal cu un alt scandal și anume Dosarul Revoluției, închis după de 30 de ani. 

Invitat în studioul Antena 3, la emisiunea lui Radu Tudor, deputatul PNL Dan Vîlceanu as spus: "Eu nu cred că se încearcă o manipulare. Pentru că, totuși este un dosar lucrat, un dosar de 30 de ani. Faptul că Augustin Lazăr este acum procuror șef este mai puțin important. Putea să fie altul. Putea să fie următorul. Nu are importanță. Eu cred că ar fi trebuit ca procurorii șefi dinaintea lui Augustin Lazăr să îl trimită în judecată și nu să aștepte 30 de ani". 

Mai mult, deputatul a evitat să discute despre acuzele care i se aduc lui Augustin Lazăr, pe vremea când era procuror la Penitenciarul Aiud, deși PNL susține ideea răspunderii și ”peste o sută de ani” după cum a afirmat chiar Dan Vîlceanu, în aceeași emisiune de la Antena 3, dar cu referire la Dosarul Revoluției. 

Vezi și: Dosar Revoluție. Mihai Fifor: Lazăr, într-o realitate paralelă. Nu poți să vorbești despre...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel