Vîlceanu, după acuzațiile grave din presă: Minciuni ordinare! Pot să jur!

Dan Vîlceanu a reacționat, în direct, după acuzațiile grave care i-au fost aduse în presă, astăzi.

Astăzi, au apărut în presă unele acuzaţii legate de activităţile comerciale, firmele pe care le-a deţinut sau le deţine Dan Vîlceanu, despre modul în care persoane care şi-ar fi dorit să controleze firma deputatului ar fi fost supuse unor presiuni, mutate de la ANAF Gorj, la ANAF Galaţi.

"Minciuni ordinare, nişte manipulări grosolane"

"Sunt nişte minciuni ordinare, nişte manipulări grosolane pentru că, unu la mână, eu nu am niciun fel de abilitate să transfer prin ţară directori de la ANAF. Doi la mână, nu există niciun fel de dosar penal deschis pe numele tatălui meu, presupun că ar fi fost înştiinţat. Se fac tot felul de acuzaţii care nu au legătură cu realitatea şi, cel mai sigur, toate acestea sunt plecate de la câţiva directori de direcţii deconcentrate care au fost schimbaţi în această perioadă - unii dintre ei, probabil, se aşteaptă să fie schimbaţi - care probabil consideră că eu sunt un fel de jupân al judeţului, în momentul ăsta, şi fac ce vreau pe acolo şi schimb pe cine vreau.

Directorii de la ANAF Gorj au fost schimbaţi aşa cum, probabil, au fost schimbaţi şi în alte localităţi pentru că în această perioadă se desfăşoară o reorganizare ANAF. Au fost numite alte persoane din interiorul instituţiei. Nu a venit nimeni, nu a fost nimeni pus de mine. Nu se poate pune problema aşa. Dar, atunci când vrei să manipulezi, o faci!", a declarat Dan Vîlceanu, în emisiunea "Punctul de Întâlnire", de la Antena 3.

"Aceste acuzaţii sunau altfel"

"În urmă cu vreo trei, patru zile, aceste acuzaţii sunau altfel: "Vîlceanu şi-a închiriat maşina la Parlament". Să îmi închiriez maşina la Parlament! Vă daţi seama? Nu ai cum să faci asta. "Vîlceanu are dosar la DIICOT". Mă băgaseră şi cu DIICOT, crimă organizată. Vă daţi seama, crimă organizată! Cred că toţi suntem oameni sănătoși la cap şi ştim ce înseamnă crima organizată", a mai spus liberalul.

Firma care ar fi deținută de mama lui Vîlceanu

"Această firmă aparţine mamei mele, este o firmă de familie. Eu nu am nicio legătură cu această firmă. În momentul în care ştiam că voi deveni deputat, am mers să îmi închid firmele, mai puţin una care nu are activitate, o voi închide şi pe aceea. Pot să jur oricând că nu sunt activităţi în această firmă care să fie nelegale. Orice raport ANAF este o opinie a unor inspectori fiscali care poate fi contestată. La una din firmele pe care am dorit să le închid, nici acum nu am reuşit să fac radierea pentru că lichidatorul se judecă cu ANAF", a spus Vîlceanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel