EXCLUSIV  Viktor Orban, declarație către Dragnea. Teodor Meleșcanu: Rol important

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a făcut o declarație despre președintele PSD, Liviu Dragnea, explicată astăzi, la interviul DCNews LIVE, de către ministrul de Externe, Teodor Meleșcanu. 

Guvernul Orban și-a exprimat încrederea în Liviu Dragnea în ceea ce privește înființarea Liceului Teologic Romano-Catolic din Târgu Mureş. Declarațiile nu au fost făcute către omolog, ci către președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea. Astăzi, Senatul, for decizional, a hotărât înființarea acestui liceu. 

Teodor Meleșcanu, ministru de Externe, a precizat, la interviul DCNews LIVE, că exprimarea a fost către Liviu Dragnea pentru că ”președintele Camerei Deputaților a avut un rol important, este o problemă care se află în curtea Parlamentului și exprimarea a avut o bază reală”. 

[citeste si] 

Anterior, ministrul de Externe a afirmat că ”Pe locul doi ca parteneri, România și Ungaria sunt legate prin aceleași interese. Asta dă o bază solidă. Din păcate se cunosc alte lucruri mai interesante, care au un ecou mai mare la public. Vreau să vă spun că există o baza foarte solidă pentru relația România- Ungaria. Proiectele noastre nu se limitează doar la relația bileterală, ci și la alte proiecte mai importante în regiune”. 

Vezi aici mai mult: EXCLUSIV Relații România- Ungaria. Meleșcanu: Creștere cantitativă importantă. Vă dau un singur exemplu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel