Vijulie, către Dumitrescu: Sunteți ostentativ! Zamfir: Nu puteți să spuneți prostiile astea!/ Mă jigniți grav!

Daniel Zamfir s-a închinat la afirmațiile Violetei Vijulie. ”O cruce n-o să vă salveze” a fost replica liberalei. 

”Toți criticii PNL sau ai d-lui Cîțu- cum că nu cresc pensiile de la 1 septembrie- amuțeau. Amuțeau! Ce să mai zică, dacă ar fi spus dânsul ”da”?” a întrebat Răzvan Dumitrescu, în emisunea ”Subiectiv”, de la Antena 3, referindu-se la lipsa răspunsului ministrului de Finanțe cu privire la creșterea pensiilor în acord cu legea în vigoare, respectiv cu 40% de la 1 septembrie 2020. 

”Sunteți ostentativ” a venit replica Violetei Vijulie, de la PNL, vicepreşedinte al Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici. Liberala a continuat: ”Sunteți obișnuiți aici cu Guvernul PSD care, timp de trei ani, a făcut abuz de putere și încercați să transformați această idee...”. 

”A făcut abuz de putere majorând pensiile și salariile?” a întrebat realizatorul Antena 3. 

”Nu, puterea de cumpărare a românilor a scăzut pe vremea PSD și românii au...” a continuat Vijulie

”Nu puteți să vorbiți prostiile asta, îmi cer scuze” a intervenit și senatorul Daniel Zamfir, trecut la PSD. 

”Românii au trăit mult mai rău” a susținut Vijulie. ”Vorbiți prostii” i-a replicat senatorul PSD. ”Și dvs. încercați să faceți acest transfer asupra Guvernului Orban” a continuat argumentarea Vijulie. 

Întrebată despre datele care dovedesc scăderea puterii de cumpărare, Vijulie a răspuns că ”chiar a scăzut, dar și deficitul a fost extraordinar de mare, noi am reușit să-l menținem la 4,1%”.

”Având în vedere că nivelul investițiilor din vremea PSD a fost cel mai mic din toată istoria României...” a continuat Vijulie, fără a ști cu cât a scăzut: ”nu pot să vă spun cifra, însă românii au simțit în buzunarul lor și ei trebuie să știe că aceste lucruri le-au fost făcute de către guvernarea PSD, dezastruoasă. Dacă nu veneam noi pe ultima sută de metri a anului trecut la guvernare, n-am fi avut nici bani de pensii pentru ultimele luni, nici bani de salarii, concediile medicale nu mai fuseseră plătite de câteva luni”. 

”Doamne ferește! Doamne” a spus Daniel Zamfir, închinându-se. ”Să știți că o cruce n-o să vă salveze de cetățenii care simt în buzunarul lor” i-a spus Violeta Vijulie. 

Senatorul PSD i-a mai spus: ”Aveți o ușurință în a minți oamenii incredibilă”. ”Mă jigniți grav” a afirmat Vijulie, care i-a mai spus că ea n-a făcut atacuri la persoană. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel