Viitorul. Hagi, transfer surpriză. Jucător de la Barcelona

Hagi
Hagi

FC Viitorul s-a calificat în turul doi preliminar din Europa League după ce a terminat la egalitate cu Racing Union Luxemburg, 0-0, la Ovidiu, în manşa secundă a turului întâi preliminar.

Victoria cu 2-0, în turul din Luxemburg, i-a fost suficientă Viitorului s-o elimine pe Racing. Echipa lui Hagi nu a strălucit în meciul retur, iar Cristian Bivolaru, directorul Viitorului Constanța a vorbit despre jucătorii care se vor alătura echipei pentru întărirea lotului, informează Digi Sport.

Viitorul este foarte aproape să semneze cu un jucător de la Timișoara, iar cea mai de impact mutare ar putea fi transferul unui jucător care a fost în curtea celor de la FC Barcelona.

"Suntem în discuții în continuare cu niște jucători. Unul dintre ei este Artean, cel de la Timișoara. Suntem în discuții avansate. Avem și un jucător interesant, un jucător rus care și-a făcut junioratul la Barcelona. Partea sportivă e rezolvată. E mijlocaș defensiv", a dezvăluit Bivolaru, în direct la Digi Sport.

În ceea ce privește adversarul din turul al doilea din Europa League, Visesse, cei de la Viitorul rămân cu picioarele pe pământ.

"I-am văzut doar într-un amical, cu Dinamo Moscova, câștigat cu 3-0. E favorită clară. Trebuie să fim realiști. Jucăm împotriva unei echipe din Olanda, nu putem pleca cu prima șansă", e de părere Bivolaru, potrivit sursei citate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel