Viitorul - Dinamo. Hagi, declarație surprinzătoare la conferință

Gică Hagi a vorbit la conferința de presă de partida dintre Viitorul și Dinamo de azi. Hagi a suprins și a precizat că partida este decisivă și, deși Viitorul se află pe locul 3 iar Dinamo trece printr-o criză profundă, ”câinii” sunt favoriți.

"Îl consider un meci decisiv, pentru că întâlnim o echipă de tradiţie, care nu e într-un moment bun, dar care e lovită în orgoliu şi care o să vină să câştige. De aia mi-am permis să spun că Dinamo cu noi mereu pleacă favorită. E o echipă cu istorie, e o echipă care ştie să joace meciurile astea mult mai bine decât noi. Noi ne dorim să producem rezultate, pentru că avem nevoie de puncte, orice victorie îţi aduce confort, linişte", a punctat Hagi, potrivit Prosport.

Fostul decar al Generaţiei de Aur are numai cuvinte de laudă pentru antrenorul "câinilor", Mircea Rednic: "Dinamo are un antrenor cu experienţă. Mircea are o situaţie grea, dar sunt sigur că are capacitatea şi a arătat de multe ori că ştie să facă lucrurile, are experienţă internă şi internaţional şi poate gestiona această situaţie. Va face lucruri importante ca Dinamo să revină", a spus Hagi la conferinţa de presă, mai scrie sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel