Viitorul Constanţa - Racing Union Luxemburg, Europa League. Rezultat final

Foto fcviitorul.ro
Foto fcviitorul.ro

Viitorul Constanţa  a învins formaţia Racing Union Luxemburg cu scorul de 2-0 (1-0), joi seara, pe Stadionul Josy Barthel din Luxemburg, în prima manşă a turului întâi preliminar al competiţiei. 

FC Viitorul Constanţa a făcut un pas important către turul al doilea preliminar al Europa League la fotbal, după ce a învins formaţia Racing Union Luxemburg cu scorul de 2-0 (1-0), joi seara, pe Stadionul Josy Barthel din Luxemburg, în prima manşă a turului întâi preliminar al competiţiei. 

FC Viitorul a controlat duelul cu câştigătoarea Cupei Luxemburgului şi s-a impus prin golurile marcate de Denis Drăguş (23) şi Ianis Hagi (82 - penalty). Prima oportunitate a partidei a aparţinut gazdelor, prin Nakache (4), care a şutat peste poartă din careu. 

FC Viitorul a deschis scorul în min. 23, prin Drăguş, cu un lob din întoarcere peste portarul Ruffier, ieşit complet greşit. Hagi l-a pus în dificultate pe Ruffier (25), cu un şut de la distanţă. 

Manşa secundă va avea loc la Ovidiu, în data de 19 iulie

Cea mai bună ocazie a echipei din Ducat a fost ratată în min. 35, de Hennetier, care a şutat din careu, dar Cojocaru a respins în corner. În repriza secundă, Hagi a tras de la circa 30 de metri (59), dar Ruffier a acordat corner, apoi căpitanul Viitorului a ratat din doar 6 metri. Ruffier a respins şi la încercarea din unghi a lui Houri (67). Drăguş a fost aproape de un nou gol spectaculos (77), când a reluat cu călcâiul la centrarea lui Houri. Ianis Hagi a încercat un gol direct din corner, dar Ruffier a reuşit să respingă în cele din urmă. 

Drăguş a obţinut un penalty, fiind faultat de Simon, iar Hagi jr a marcat al doilea gol al Viitorului (82). Houri (90+4) a ratat ultima ocazie a oaspeţilor, la care a debutat în cupele europene şi tânărul Alexi Pitu, în vârstă de doar 16 ani. Racing Union a avut doar două acţiuni notabile în repriza secundă, dar Cojoraru a reţinut mingile trimise de Nakache (70) şi Hennetier (85). Dacă va trece de luxemburghezi, echipa antrenată de Gheorghe Hagi va juca în turul II preliminar cu Vitesse Arnhem, primul meci acasă (26 iulie), iar manşa secundă în Olanda, pe 2 august. 


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel