"Viermele" Urban îi răspunde lui Şandru: Vrea să iasă şi ea în evidenţă

urban
urban

Proaspăt demisionat din PDL, senatorul Iulian Urban îi răspunde  Laviniei Şandru, precizând că vicepreşedinta UNPR vrea, prin declaraţiile la adresa lui, să iasă în evidenţă, şi a adăugat că din cauza "zerourilor barate ale politicii" românii resping majoritatea clasei politice.

"Proaspăt aterizată în UNPR pe postul de vicepreşedinte, Lavinia Şandru vrea să iasă şi ea cu ceva în evidenţă aşa că dă interviuri şi spune: "Dacă e cu adevărat un om politic responsabil, e momentul să demisioneze din Senat şi să mai candideze încă o dată". În primul rând, de la indivizii şi individele care se dau "politicieni" pe banii mei, şi care trec de la "Băsescu un coleric capabil să lovească un copil" la pupat piaţa independenţei chiar dacă acolo am scuipat odată nu pot să primesc sfaturi. Zerourile barate ale politicii româneşti sunt cele care au determinat ca acum românii să fie conştienţi că majoritatea covârşitoare a clasei politice este una de toată jena", îi răspunde Urban Laviniei Şandru.

"Eu o cred pe doamna politician că vrea să candideze poate [ sic! ] fix în Ilfov pentru Parlament, dar atunci trebuie să citească unde am scris eu cu subiect şi predicat că: 1. Mă retrag din politică, adică nu mai catindez...pentru liniştea domniei sale şi a UNPR..şi nu numai; 2. La acest moment a spune "om politic responsabil" este păcat pentru că rişti să arunci în derizoriu termenul 'responsabil' şi domnia sa o ştie foarte bine şi din experienţa acumulată ca urmare a traseismului politic urmat [PSD-PIN-UNPR-...-....-]; 3. Am spus că mâine plecam din Senat aşa cum am plecat din PDL dar nu vreau să le dau ocazia celor care clocesc acum tăierea prin legi ticluite a posibilităţii ANI de a le verifica averile şi interesele, să profite de faptul că votul meu lipsă din Senat ar putea permite acest lucru; vreau să mă asigur că cel puţin în cele câteva luni de mandat rămase, băieţii deştepţi nu vor avea ocazia să îşi îndeplinească acest plan", conchide Urban.

Vicepreşedintele UNPR, Lavinia Şandru, susţine că Iulian Urban, proaspăt demisionar din PDL, ar trebui să demisioneze din calitatea de senator şi să mai candideze încă o dată pentru a vedea “dacă a avut sau nu dreptate” în legătură cu caracterizările făcute la adresa protestatarilor.

Citește și:

”Viermele” Iulian Urban demisionează din PDL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel