VIDEO înspăimântător: Atârnat de deltaplan, la 1200 de metri

Un turist a fost nevoit să zboare cu deltaplanul agățat în mâini după ce instructorul a uitat să-l conecteze la centurile aparatului.

Un bărbat din Florida, care a petrecut vacanța în Elveția, a fost forțat să stea agățat de un deltaplan în zbor la peste 1200 de metri altitudine. Pilotul a uitat să-l conecteze cu centurile de siguranță și au zburat așa mai bine de două minute.

Incidentul sa desfășurat în prima zi a recentei călătorii a lui Chris Gursky în străinătate, la Interlaken, și a fost prins pe cameră. Turistul și-a intitulat în glumă clipul "Peripeții în Elveția" postându-l pe YouTube pe 26 noiembrie. Clipul a devenit viral, cu peste un milion de vizionări.

VIDEO

"Prima oară când zbor cu deltaplanul, iar situația a avut o întorsătură neașteptată când am plecat de pe sol fără să fiu atașat de aparat", a subliniat Gursky în clipul despre "experiența apropiată a morții", raportează The Sun. "Avertisment - conținutul poate deranja pe unii, inclusiv pe soția mea", a scris el pe genericul clipului.

"Pentru 2 minute, 14 secunde mi-am atârnat toata viata mea!" a mai scris el despre scena periculoasă, în care atârna peaparatul care se ridica la viteze superioare într-o vale verde, înainte de a face o aterizare forțată.

Gursky și-a rupt tendonul bicepului stâng în accident și a trebuit să facă o intervenție chirurgicală la încheietura mâinii după accident.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel