Videanu, viitor premier, dorit și de alte țări din UE, spune Alex Ștefănescu

Președintele interimar al PDL București, Adriean Videanu, ar putea fi prim-ministrul României în perioada 2013-2017 într-un guvern al ARD, iar țări precum Grecia sau Spania ne vor ruga să-l împrumute, a declarat, luni seară, criticul literar Alex Ștefănescu. 

În momentul în care Alex Ștefănescu l-a invitat pe Adriean Videanu pe scena de la lansarea candidaților ARD din Sectorul 4 pentru a-și ține discursul, criticul literar a afirmat: ,,Declar această sală o zonă liberă de neo-comunism. Am bucuria și sunt și mândru că se întâmplă așa să îl invit să vă vorbească pe domnul Adriean Videanu despre care pot să vă zic următoarele: că este - fac un pronostic- că este prim-ministru al Românei în perioada 2013-2017 și că țări ca Grecia sau Spania ne vor ruga să îl împrumutăm ca prim-ministru”, citează NewsIn.

În schimb, Adriean Videanu, întrebat cum comentează acest pronostic, a precizat: ,,Sincer, nimeni nu poate să știe acest lucru decât președintele României. Știm cu toții Constituția, atâta timp cât nu există nicio formațiune politică care să aibă jumătate plus unu desemnarea primului ministru este decizia președintelui statului. Vă spun, ar fi o speculație pe această temă. ARD are un prim-ministru, este vorba de Mihai Răzvan Ungureanu și care cred că foarte bine ar putea să își continue cariera de prim-ministru”, a explicat președintele interimar al PDL București.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel