Videanu: Ponta, movie-starul României. Ne întoarcem în Epoca de aur

videanu
videanu

Adriean Videanu susține că știrile din jurul lui Victor Ponta "iradiază numai bunăstare, triumf, lapte și miere". Liderul PDL București consideră că delcarațiile premierului seamănă "tot mai mult cu fabulațiile din epoca de aur despre recordurile la hectar".

Videanu scie pe blogul personal că "aceste gogoși reușesc să mai mintă încă o mulțime de români. In felul asta e posibil să ne întoarcem la spectacole omagiale pe stadion și la emisiuni TV non stop cu Victor Ponta, ajuns “movie-starul” României".

Cartoful fierbinte

El susține că situația la Hidroelectrica este tristă. "Costurile acestei insolvențe sunt incomparabil mai mari decât beneficiile exhibate triumfalist de Victor Ponta. Hidroelectrica nu trebuie să ajungă total sau pe bucăți, vacă de muls pentru cercurile de interese apropiate PSD și Victor Ponta, așa cum a fost în 2001-2003 când s-au semnat toate contractele păguboase pe care cu nonșalanța și nerusinarea-i binecunoscută dl. Ponta le aruncă acum ca pe un cartof fierbinte în spatele adversarilor politici", scie Videanu.

   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel