Videanu: Ponta e un om bolnav, iar Antonescu se bate singur

GANDUL LIVE - ADRIEAN VIDEANU
GANDUL LIVE - ADRIEAN VIDEANU

Adriean Videanu a lansat un atac dur la adresa lui Victor Ponta şi Crin Antonescu. Videanu alimentează teoria emisă de Băsescu, xă în cazul în care referendumul este invalidat USL îl schimbă pe Ponta. Despre Crin Antonescu, Videanu consideră că îşi bate cuie în talpă pentru o viitoare candidatură la preşedinţia României. Conform sondajelor publicate de DeCe News, teoria lui Videanu nu pare plauzibilă pentru că la referendum se îndeplineşte cvorumul, iar votul va fi masiv împotriva lui Traian Băsescu.

"Victor Ponta nu poate reconstrui încrederea în România. USL are şi oameni care judecă. Nu sunt numai oameni ca Victor Ponta, care are o problemă de furt, are o problemă de minciună, este mitomanie fără limită, nu mai are niciun fel de încredere din partea liderilor europeni".

"Victor Ponta este un lider căruia eu am decis să nu-i mai răspund. Deja e o problemă patologică, e un om bolnav, iar pe un om bolnav trebuie să îl tratezi cu condescenţă", a continuat Videanu.

"Crin Antonescu se bate singur. Cel mai mare duşman al lui Crin Antonescu este Crin Antonescu, prin tot ce face în această perioadă", a afirmat Adriean Videanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel