Videanu: Ponta, comportament patologic din domeniul psihiatriei

adriean_videanu
adriean_videanu

Președintele organizației PDL București, Adriean Videanu, așteaptă demisia premierului Victor Ponta, pe care îl acuză că nu numai că nu știe economie, ci că nu știe nimic și că își maschează lipsurile printr-un comportament patologic din domeniul psihiatriei.

”Victor Ponta își maschează lipsa de cultură economică și politică prin minciuni și atacuri la persoană care probeaza un comportament de natură patologică din domeniul psihiatriei. Victor Ponta nu știe economie. De fapt, el nu știe nimic. Ar fi putut să învețe, dacă îl interesa o bună guvernare”, consideră Adriean Videanu, potrivit unui comunicat de presă remis DeCe News.

Democrat-liberalul arată că premierul este dezinteresat de ”dimensiunea economică”, singura sa preocupare fiind să mintă. ”Înclinarea lui spre minciună a devenit patologică. Însă, ghinion! Atât de mult minte încât a început să mintă prost. Ziua și minciuna. Ședința de guvern și minciuna. Talk-show-uri la televiziuni prietene și minciuna”, menționează sursa citată.

Arătând că ”emisiunea de obligațiuni municipale este cel mai important instrument de dezvoltare al unei municipalități”, Videanu critică cunoștințele de economie ale lui Victor Ponta și susține că toate proiectele mari din București, cum ar fi Pasajul Basarab sau Național Arena, au fost posibile datorită acestor instrumente financiare.

”Dacă ceea ce spune Victor Ponta ar fi adevărat cu privire la gradul de îndatorare al Bucureștiului, înseamnă că Londra și Parisul, care folosesc astfel de instrumente financiare, ar fi în faliment”, precizează Adriean Videanu.

Acesta explică că, în 2005, fondurile prin emisiunea de obligațiuni municipale au fost obținute la cel mai bun rating posibil, fiind una dintre cele mai de succes operațiuni în acest sens, ”ceea ce a validat justeţea şi profesionalismul deciziei”.

În susținerea cauzei sale, Adriean Videanu, precizează că, ”dacă în locul managementului financiar dezastruos de la Primărie domnul Oprescu ar fi făcut provizionările bugetare pe care le-am făcut eu în 2007 și 2008 pentru rambursarea împrumutului, Primăria Capitalei nu s-ar găsi în situația de vulnerabiliate de azi”.

În finalul documentului, democrat-liberalul conhide: ”Victor Ponta învață pe propria-i piele că titlurile obținute prin fraudă și minciună nu îi aduc nici soluții de guvernare nici credibilitate. Atunci tot ce-i rămâne este vorbăria fără fond și manipularea opiniei publice. Ne mai așteptăm la ceva din partea acestui premier? Da. La demisie”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel