Videanu, Paleologu sau Macovei nu sunt candidaţii potriviţi ai PDL la Capitală, afirmă Stolojan

stolojan-macovei
stolojan-macovei

Europarlamentarul Theodor Stolojan a declarat, duminică, că nu crede că Adriean Videanu, Toader Paleologu sau Monica Macovei sunt cei mai potriviţi potenţiali candidaţi ai PDLîn cursa pentru postul de edil al Capitalei.

"După părerea mea, niciunul dintre cei pe care i-aţi numit acum (...) nu e candidatul potrivit pentru Primărie. Videanu nu doreşte, Monica Macovei nu cred că poate intra într-o asemenea competiţie, iar Paleologu - sigur, el are o serie de idei despre Bucureşti şi este bucureştean get-beget - dar nu cred că este suficient să ai o stradă cu numele tău pentru a fi candidatul care să câştige Bucureştiul", a susţinut Stolojan la Europa FM întrebat fiind dacă Adriean Videanu, Monica Macovei sau Toader Paleologu ar avea şanse să candideze din partea PDL pentru primăria Bucureştiului.

Vicepreşedintele PDL Theodor Paleologu consideră că poate câştiga Primăria Capitalei în faţa lui Sorin Oprescu şi comentează că sondajul intern în care apare Adriean Videanu este "un mister", nefiind discutat în cadrul partidului.

Paleologu a fost întrebat despre sondajul intern al PDL potrivit căruia Adriean Videanu ar fi cel mai bine clasat din partea democrat-liberalilor. El a comentat că această cercetare este "un mister", fiind văzut doar de un număr restrâns de lideri. De altfel, democrat-liberalul a comentat că cea mai bună metodă de desemnare a candidatului ar fi o competiţie internă, nu folosirea sondajelor de opinie.

"Numele lui Adriean Videanu a fost luat în calcul atunci când s-a făcut faimosul sondaj pe care nu l-am văzut încă. Se tot vorbeşte de sondaj, cunosc aşa câteva bucăţele din rezultate, dar foarte puţin, e un mare mister", a comentat Paleologu, la TVR Info.

"Din punctul meu de vedere personal, cred că eu aş putea să-l înving pe Sorin Oprescu, chiar dacă în sondajul respectiv despre care n-am auzit decât zvonuri nu sunt foarte sus, într-adevăr, pentru moment. Dar să nu uităm că Traian Băsescu, în 2000, a pornit de la 4-5%, nu că m-aş compara cu preşedintele nostru", a mai spus democrat-liberalul, adăugând însă că şi Adriean Videanu are şanse să câştige Bucureştiul.

El a fost întrebat dacă mai "cochetează" cu ideea de a candida pentru Primăria Capitalei. "Nu cochetez deloc, o repet, o afirm în mod constant, nu e niciun fel de cochetărie la mijloc, absolut deloc. Este o temă cât se poate de serioasă de apărare a habitatului în care m-am crescut", a explicat Paleologu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel