Videanu: Lui Ponta i se apropie funia de păr

videanu
videanu

Adriean Videanu, după ce l-a invitat pe Victor Ponta “în orice studiou de televiziune doreşte ca să arătăm opiniei publice cine minte”, a scris, pe pagina de Facebook, că premierul este "mult prea laș și incompetent pentru a risca o confruntare directă". 

Adriean Videanu îl acuză pe Victor Ponta că "a adus calomnia la cote nemaîntâlnite până azi în politica românească". Spune că premierul, în loc să aibă o confruntare cu documente arătate public, "face pe așa-zisul Procuror, într-un stil de telenovelă sud-americană". Mai mult, spune că Ponta acuză "în stil stalinist, fără dovezi sau cu dovezi trunchiate, ca să dea bine mediatic".

Democrat-liberalul scrie, pe Facebook, că-l anunță pe Victor Ponta "că încercările disperate de a face circ nu-l vor ajuta să ascundă dezastrul pe care-l face în economia și companiile românești".

Ca răspuns după ce premierul a spus că Videanu simte că se apropie lațul, democrat liberalul scrie "deocamdată lui Victor Ponta i se apropie funia de păr". A făcut referire la acuzațiile de plagiat.

Videanu mai scrie că premierul nu este capabil de o confruntare directă pentru că nu este "bărbat politic" și este "mult prea laș și incompetent".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel