Urmărește emisiunea live


Videanu îi ia locul lui Udrea la PDL București

Videanu
Videanu

Adriean Videanu a devenit președintele interimar al organizației PDL București, potrivit anunțului făcut luni de către prim-vicepreședintele PDL, Cezar Preda.

La finalul primei ședințe a noii conduceri a PDL, aleasă sâmbătă la Convenția Națională Extraordinară a partidului, prim-vicepreședintele Cezar Preda, a anunțat numirea lui Adriean Videanu în funcția de președinte interimar al organizației de București.

Adriean Videanu preia astfel funcția deținută de Elena Udrea, care în 12 iunie și-a anunțat demisia din fruntea organizației PDL București, în urma rezultatelor slabe pe care democrat-liberalii le-au înregistrat la alegerile locale.

“În prima sedinţă a BPN s-au luat mai multe decizii printre care organizarea primei şedinţe a Colegiului Director Naţional pe 30 iulie şi nominalizarea pentru funcţia de preşedinte interimar al organizaţiei de Bucureşti a lui Adriean Videanu”, a declarat Cezar Preda.

În cadrul aceleaiași ședințe, PDL a stabilit și  responsabilităţile prim-vicepreşedinţilor partidului pe domenii de activitate. Astfel, Cezar Preda se va ocupa de comunicare, Cristian Preda de relaţii politice şi internaţionale, Dorin Florea de administraţia publică locală, iar Mihai Stănişoară de relaţia cu societatea civilă, sindicatele, patronatele şi responsabil de organizaţiile interne.

De asemenea, democrat-liberalii au stabilit data la care se vor ţine şedinţele Colegiului Director Naţional, aceasta fiind ultima zi de luni din ultima săptămână a lunii.

Prim-vicepreședintele PDL Cezar Preda a anunțat, totodată, că prima ședință a Colegiului Director Naţional al PDL va avea loc pe 30 iulie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel