Videanu: Frunzăverde are dreptate! O să vedeți în iunie, iulie

adriean videanu dece
adriean videanu dece

Adriean Videanu a declarat, miercuri, că Sorin Frunzăverde are dreptate în afirmațiile cu privire la banii pentru pensii și salarii. Videanu a spus "O să vedeți în iunie, iulie ce se va întâmpla cu România". 

"Vreau să vă spun că Sorin Frunzăverde are dreptate, o să vedeţi în iunie, iulie ce se va întâmpla cu România", a precizat Adriean Videanu, întrebat de declaraţiile lui Fruzăverde, potrivit Mediafax.

Marţi, în cadrul şedinţei extraordinare de Consiliu Judeţean Caraş-Severin, preşedintele Consiliului, Sorin Frunzăverde, întrebat despre alocările bugetare, a răspuns că bugetul naţional este mult sub limită. "În acest moment situaţia bugetară naţională este dramatică. Nu ştim de unde vom plăti a doua tranşă pentru FMI în iunie. (...) Situaţia este cea care este, adică dacă vom plăti salariile şi pensiile să fim fericiţi", i-a răspuns Frunzăverde consilierului judeţean. El a fost contrazis de premierul Victor Ponta și ministrul delegat Liviu Voinea. Frunzăverde a revenit, miercuri, cu o lămurire și a spus că declarația i-a fost scoasă din context.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel