„Videanu din Videle” nu ar refuza postul de prim-ministru

Președintele interimar al PDL București, Adriean Videanu, a vorbit despre o eventuală nominalizare a sa la funcția de premier și a recunoscut că „Videanu din Videle” este un om bogat.

 Adriean Videanu, deși nu a spus-o în mod direct, a dat de înțeles că nu ar refuza postul de prim-ministru după alegerile din nouă decembrie.

Întrebat dacă va refuza o posibilă nominalizare la funcţia de premier, Videanu a răspuns:

„Nominalizarea pentru funcţia de prim-ministru o face şeful statului. Rămâne de văzut (n.red. - dacă va fi propus). Vom discuta la momentul potrivit.”

Deşi politica i-a adus mari satisfacţii, Videanu recunoaşte că mai are alte câteva motive să fie mulţumit: se simte bogat, are deplină încredere în soacra lui şi e mândru că Videle e oraşul natal.

„Videanu din Videle! E mândria mea personală. Aş fi avut şi eu posibilitatea să-mi trec afacerile pe mama soacră, am o soacră în care am încredere. (...) Dacă ar fi să mă raportez la standardele europene, cred că sunt în clasa mijlocie. Pentru România cred că sunt un om care are mai mult decât ar defini clasa mijlocie în momentul de faţă. Da, recunosc acest lucru”, a precizat Videanu, la România TV, întrebat fiind dacă este un om bogat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel