Videanu dezvăluie "colegilor mei din PNL" coșmarul și visul lui Ponta

Videanu
Videanu

Adriean Videanu scrie, pe blogul personal, că este de părere că perioada 2005-2006 în care partidele din alianța D.A. au guvernat țara împreună "a fost una dintre cele mai bune perioade din România". El face comparația cu USL și-i cere PNL-ului să "iasă din pânza de păianjen a PSD". 

"Colegii mei din PNL"

Adriean Videanu scrie pentru "colegii mei din PNL" și încearcă să le amintească "de episodul Gheorghe Tătărescu din ’45-’47 şi de compromisul lui inutil cu Petru Groza". El subliniază că PNL poate nu-și amintește, însă  "cei de la PSD sigur nu au uitat".

Visul lui Victor Ponta

Democrat-liberalul mai scrie "Probabil că visul lui V. Ponta este să lovească mai întâi PDL ca să nu mai existe o opoziție structurată în afara USL. Iar din PNL să facă un partid dependent, care să joace doar un rol de figurant în 2016, de ochii UE".

Coșmarul lui Victor Ponta

Videanu scrie că speră ca oamenii "de bună credință din PNL" să de gândească "la ceea ce urmează pentru că la un moment dat riscă să fie prea târziu". El conchide "Singura forță care a învins  PSD şi care este probabil şi acum coşmarul lui Victor Ponta este o dreaptă reunificată ca în 2004".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel