Videanu, cu jalba în proțap la Parchetul General

adriean_videanu
adriean_videanu

Președintele de campanie electorală a ARD, Adriean Videanu, a solicitat Parchetului General să verifice dacă USL face o numărătoare paralelă, deoarece o asemenea procedură este ilegală, apreciind, totodată, că, potrivit unui exit poll, "e de bine" pentru Alianță.

„Dacă USL face numărătoare paralelă, o face ilegal pentru că înseamnă că ei contactează reprezentanţii din secţiile de vot, preşedinţii secţiilor de vot. Solicităm Parchetului General să se autosesizeze, pentru că dacă în timpul desfăşurării procesului de votare se face numărătoare paralelă, ea este este ilegală”, a declarat Adriean Videanu, citează NewsIn.

Adriean Videanu a precizat că ARD are date despre prezenţă de la un exit poll realizat de instituţii specializate. „Conform datelor pe care noi le avem, prezenţa este de 4,5% la ora 10.00, foarte aproape de 4,52% - cât a anunţat BEC”, a spus Videanu, care nu a dorit să precizeze și procentele pe partide

„Atât vă pot spune, că e de bine. Nu vor avea majoritate (cei de la USL, n.r.)”, a adăugat coordonatorul campaniei electorale a ARD.

CCSB a oferit la ora 12:30 rezultatele parțiale ale alegerilor parlamentare. Până la această oră, USL obține 65% la Camera Deputaților și cu un procent mai mult la Senat, potrivit antena3.ro. În schimb, ARD scade cu mult sub pragul de 20%, obținând 15% la Camera deputaților și 16% la Senat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel