Victor Slav, primele critici după intrarea în politică. ”Nu mă sperie”

Victor Slav, fost prezentator meteo și soțul Biancăi Drăgușanu, a intrat în politică, în PRU. El militează pentru salvarea pădurilor României. 

Victor Slav a afirmat, la România TV, că nu a spus că o să facă el ceva în mod special, dar crede ”că trebuie să facem ceva”. El a spus că a primit mesaje în care a fost întrebat cum de s-a gândit la această temă politică. Victor Slav crede că trebuie salvate resursele României care dispar încet-încet. 

”Resursele naturale să fie naționalizate. Nu e o temă cu care intru în acest partid. Este o temă pe care mulți au ridicat-o înainte, dar nu se face nimic. Aș vrea să se faca ceva și de aceea am ales PRU”, a spus Victor Slav.

Fostul prezentator de meteo a dezvăluit că a primit inclusiv mesaje în care i s-a spus: ”dacă intri în politică, eu plec din țară”. Victor Slab a precizat că îi pare rău pentru cei care spun că pleacă din țară din cauza intrării sale în politică, el vrea doar să tragă un semnal de alarmă. 

”Nu mă sperie. Eu sunt tăbăcit cu astfel de mesaje și de păreri. Trebuie să facem ceva, noi, tineretul. Nu putem să stăm la televizor. Romanii se pricep la fotbal, la politică, dar de obicei, de acasă, din pat.” este mesajul lui Victor Slav. El a mai spus că familia sa a aflat de la televizor despre alegerea sa de a intra în politică. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel