Victor Slav, prima apariție după anunțul despărțirii de Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu și Victor Slav
Bianca Drăgușanu și Victor Slav

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au anunțat că au decis de comun acord să se despartă. Luni seară, Victor Slav a apărut în cadrul emisiunii pe care o prezintă alături de Andreea Mantea.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav, după o nuntă că în povești, au divorțat. Dacă alte cupluri s-au despărțit cu scandal, nu a fost și cazul celor doi. Au mers împreună la notar pentru desfacerea căsătoriei și au ieșit de acolo de mână. Părea că povestea lor de iubire se sfârșea, însă cei doi s-au împăcat și, deși au ales să fie foarte discreți în privința relației lor, până la urmă au făcut totul public. Cei doi îndrăgostiți au devenit părinții unei fetițe superbe pe nume Sofia.

Deși relația lor părea una stabilă, se pare că Bianca Drăgușanu și Victor Slav au decis din nou să pună punct relației. Cei doi au declarat că rămân cei mai buni prieteni și că își vor crește împreuna fiica. „Am ajuns într-un punct în care drumurile noastre se despart. Nu știm ce ne rezervă viitorul, dar știm că vom rămâne prieteni, avem un copil minunat de crescut împreuna. Suntem doi oameni maturi, care își asumă decizia luată de comun acord, cu sentimentul că este cea mai bună în acest moment al existenței noastre. Va suntem recunoscători că aţi fost mereu alături de noi și, de asemenea, va rugăm cu tot sufletul să ne respectaţi alegerea. Ne dorim și sperăm că orice speculaţie să se oprească aici. Va mulţumim și va asigurăm de toată aprecierea și afecţiunea noastră!", a fost declarația lor.

Luni seară, Victor Slav a apărut la WOWBiz, emisiunea pe care o prezintă alături de Andreea Mantea. S-a comportat ca un adevărat profesionist și nu a lăsat nimic să trădeze momentele grele prin care trece.

Vezi și: Bianca Drăgușanu - Victor Slav, despărțire. Botezatu: Oamenii nu știu asta


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel