Ponta vrea un nou Guvern după 15 mai. Pune pe masă propunerea lui Ciolacu

Victor Ponta, liderul PRO România, susține că economia României a fost ”închisă”, iar Guvernul trebuie schimbat cât mai repede.

Victor Ponta, preşedintele PRO România, a explicat necesitatea unui nou Guvern, dar și data la care ar depune o moțiune de cenzură. 

”Domnul Iohannis nu a propus nicio măsură economică. Dânsul se ceartă zi de zi cu PSD. Treaba lui, dar e clar că economia României a fost închisă. E clar că România a pierdut din nou startul repornirii economice și vom sta mai mult în această criză și va fi mai dureroasă. (...) După 15 mai cred că trebuie să avem un alt Guvern. Acest Guvern de 25% nu poate să impună o politică a unui singur partid. A mai căzut o dată și după nu știu cum i-a păcălit pe colegii de la PSD să îl voteze tot pe domnul Orban. Trebuie să facem un Guvern de uniune națională, sigur, cu cine vrea să participe. Cred că în fiecare partid există oameni capabili, dar cu domnul Orban și echipa lui este clar că mergem la faliment. Pe 16 mai, aș depune moțiune de cenzură”, a declarat Victor Ponta, la România TV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel