Victor Ponta vrea întâlniri săptămânale cu Klaus Iohannis pe modelul Ion Iliescu-Adrian Năstase

Premierul Victor Ponta a declarat, în direct, la România TV, că vrea ca relația cu președintele Klaus Iohannis să fie după modelul Ion Iliescu-Adrian Năstase. 

"Eu intenţionez - cred că şi preşedintele, dar nu pot vorbi în numele lui - să avem acea întrunire săptămânală între prim-ministru şi preşedinte, pentru că este extrem de utilă. Primele întâlniri pe care le-am avut au fost foarte utile, am discutat ce avem de făcut, ce propunem. Inclusiv atunci când nu suntem neapărat de acord pe ceva, dar faptul că discutăm înainte este un lucru extrem de util. Faptul că la o oră după, cum făceam cu Băsescu, nu îl văd la televizor pe Iohannis spunând exact invers ce îmi zisese în discuţia dintre noi doi e un alt lucru normal, bun şi util şi toată ţara are de beneficiat din faptul că nu mai e un preşedinte care toată ziua iese şi se ceartă, ci dimpotrivă, vrea să discute", a spus Victor Ponta la România TV.

Premierul Victor Ponta a arătat că un astfel de sistem a funcţionat şi între Ion Iliescu, ca preşedinte, şi Adrian Năstase, ca prim-ministru. A precizat că vrea să asigure, cât timp va conduce Guvernul, un astfel de sistem de dialog cu preşedintele Klaus Iohannis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel