Victor Ponta: Valeriu Zgonea greşeşte

Fostul premier Victor Ponta a precizat miercuri, într-o declaraţie de presă la Târgu-Jiu, că Valeriu Zgonea 'greşeşte, pentru că până la urmă funcţia de preşedinte al Camerei este a unei majorităţi'. 

'După cum ştiţi, nu am participat la deciziile conducerii PSD pentru că nu fac parte din conducere. Părerea mea ca om care îl cunoaşte pe Vali Zgonea de foarte mulţi ani - l-am sprijinit, eu l-am propus la funcţia de preşedinte - cred că astăzi greşeşte, pentru că până la urmă funcţia de preşedinte al Camerei este a unei majorităţi şi mi-e teamă că după ce că avem un guvern care e al nimănui, nu-l susţine nimeni, acum o să avem şi un preşedinte al Camerei pe care nu-l susţine nimeni. Avem primari pe care nu i-a votat nimeni, avem un preşedinte pe care nu ştie nimeni de ce l-a votat, deja intrăm într-o situaţie de absurd generalizat, acesta este singurul meu comentariu', a precizat Victor Ponta, care a participat la lansarea candidaţilor PSD Gorj la alegerile locale din iunie 2016.

Întrebat despre faptul că se vehiculează că a acceptat deja funcţia de la Camera Deputaţilor, iar joi la Slatina, în prezenţa lui Liviu Dragnea, va anunţa oficial acest lucru, Ponta a afirmat că 'deocamdată nu e nicio funcţie despre care să discutăm'.

'Nu sunt nici foarte dornic de funcţii, că am avut destule funcţii, dar nici nu mă apuc să fac acum pe domnişoara pe care toată lumea o curtează şi se lasă curată. Când va fi cazul o să discutăm', a spus fostul premier.

[citeste si]

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat miercuri că se va opune până la capăt 'acestui jihad anti-justiţie' şi a denunţat încălcarea Regulamentului parlamentar.

'Mă voi opune, până la capăt, acestui jihad anti-justiţie. Acum suntem în faza a doua - dorinţa unora de a pune mâna pe a treia funcţie în stat, prin tertipuri ilegale, încălcând regulamentul. Motivul l-aţi aflat în şedinţa celebrului grup parlamentar de ieri. Astăzi au încercat să-şi nege propria decizie. (...) Scopul - acelaşi: să modifice pe repede înainte legile anti-justiţie. (...) Până când destinul va hotărî, mă voi bate cu cei care, formaţi în grupuri de interese, vor dori să modifice legile penale în interesul lor. Comitetul liderilor a fost convocat ad-hoc', a afirmat Valeriu Zgonea, într-o conferinţă extraordinară de presă, susţinută la Camera Deputaţilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel