Ponta, atac la Dragnea şi Kovesi: Nu tac din gură

Luni, la Palatul Parlamentului, fostul premier Victor Ponta a spus că îşi doreşte ca premierul Mihai Tudose să câştige lupta cu liderul PSD Liviu Dragnea.

„Nu-mi place când cei doi oameni, doamna Kovesi care are căderi de memorie şi nu-şi aduce aminte să se fi întâlnit cu oameni politici, sau când domnul Dragnea are căderi de memorie şi nu-şi aduce aminte de prietenia cu doamna Kovesi. Dar e problema lor. Sincer, nu vreau să mă bag în această bătălie", a declarat, luni, 6 noiembrie, Victor Ponta.

„Astăzi, Slavă Domnului, văd că s-a amânat şedinţa aia criminală de Guvern, cu toate acele trăsnăi fiscale. Sper ca Tudose să câştige bătălia cu Dragnea (...). Restul, bătălia de faţadă dintre domnul Dragnea şi doamna Kovesi, mai se bat, mai se împacă, până la urmă, e problema lor", a spus Victor Ponta în faţa jurnaliştilor.

„Dacă în fiecare lună schimbi ceva care merge bine cu ceva care merge prost, ne ducem toţi cu capul în zid din punct de vedere economic. (...) Sper ca Tudose să câştige azi bătălia cu Dragnea. Să nu mai adopte prostiile cu trecerea contribuţiilor", a precizat fostul premier.

[citeste si]

„Dragnea a făcut o şmecherie aşa de Teleorman. Adică n-avea niciun ban, dar a zis că împarte. Şi acum nu are de unde să împartă. (...) Nu tac din gură de frica lui Dragnea", a mai spus Victor Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel