Victor Ponta: „Trebuie să construim o lume nouă”

victor-ponta (2)
victor-ponta (2)

Premierul desemnat, Victor Ponta, i-a îndemnat vineri pe politicieni să uite de lucrurile rele și urâte care s-au întâmplat în ultima perioadă pe scena politică românească și să ia parte la construirea unei „noi lumi”.

„Lumea pe care sper să o lăsăm în urmă începând de astăzi este o lume politică, o societate frământată de dispute politice multe dintre ele subiective şi meschine, de izolarea oamenilor politici faţă de realităţile şi nevoile societăţii, de ură, de ceartă, de dezbinare. De austeritate, dublată, din păcate, de delapidarea şi jaful produs în banii publici. De dispreţul cu care cetăţenii au fost trataţi de cei care îi conduc, de incompetenţă şi aroganţă”, a declarat Victor Ponta, conform newsin.ro.

Primul ministru desemnat i-a invitat pe toţi cei prezenţi – atât de la putere şi cât şi din opoziţie să facă un angajament prin care „să lăsăm în urmă aceste lucruri”. „Îmi doresc foarte mult ca începând de azi, lumea nouă pe care vrem să o construim să arătăm că există lucruri mult mai importante decât disputa politică”, a susținut Victor Ponta. El şi-a argumentat solicitarea prin faptul că există în această ţară nevoia de a vorbi despre proiecte de succes, despre viitorul tinerilor, „despre medici, profesori, pompieri şi poliţişti care îşi fac datoria”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel