Victor Ponta: Traian Băsescu, de o sută de ori peste Klaus Iohannis și PNL

Victor Ponta - Traian Basescu
Victor Ponta - Traian Basescu

Premierul Victor Ponta a susținut, luni seară, la România TV, că, politic, Traian Băsescu este de o sută de ori peste PNL și peste actualul președinte Klaus Iohannis. 

"Domnul Băsescu, pe de o parte, va strânge voturile și va reprezenta acei alegători care îl votau fie pe C.V. Tudor (...), fie pe Dan Diaconescu, care este în închisoare în acest moment. Pe de altă parte, domnul Băsescu este din punct de vedere strict politic- nu din alt punct de vedere- de zece ori... de o sută de ori peste Klaus Iohannis și PNL. PNL, cel puțin, care va participa în alegeri cu niște lideri jenanți, rușinoși... (...) Din această conjunctură, sigur că domnul Băsescu poate să fie un actor politic important. Cu atât mai mult PSD-UNPR-ALDE au și datoria, dar și posibilitatea să câștige anul viitor majoritatea și să guverneze în continuare", a afirmat Victor Ponta la România TV.

În ceea ce privește declarația lui Klaus Iohannis, care a susținut că premierul este "belicos" în relația cu el, Victor Ponta a declarat: "Nu sunt deloc belicos. Îl evit cât pot pe domnul Iohannis. Dar dacă vrea neapărat, sigur că pot să îi răspund. După ce m-am antrenat cu Traian Băsescu, mi se pare ușor. (...) Eu nu încep niciun război". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel