Victor Ponta taxează o gafă majoră a Guvernului Cioloș. "E o capcană ceea ce se întâmplă"

Fostul premier Victor Ponta, fondatorul Fundației Black Sea Regional Projects, a vorbit, la interviul DCNews LIVE de luni, despre greșelile strategice ale României, în condițiile în care UE este un spațiu economic încetinit, unde nu se iau decizii politice. 

"Noi n-avem proiecte economice. Dacă ministrul nostru se duce în Germania ca să vorbească de energie nucleară, e clar că n-avem politică economică. E ca și când te-ai duce în Turcia să le spui să închidă moscheile.

Gafă uriașă din Guvernul Cioloș în Germania. Propunerea care a șocat

La fel, însă, dacă nu ne dăm seama că tot Orientul Apropiat acum importă alimente din Australia, în loc să le importe din România, dacă nu înțelegem că avem o supraproducție de energie electrică și că ar trebui să o folosim în țările din jur, dacă nu înțelegem că e o capcană ceea ce se întâmplă dacă vindem toată producție de energie electrică pe cărbune, Transilvania și Banatul vor lua energie electrică din Ungaria-Cehia, nu din România. Dacă în continuare, în primele o sută de firme din România, 98 sunt străine și două românești, dacă mai sunt și alea două, și asta o să spun că e rău, pentru că nu există o economie performantă care nu are nicio firmă locală", a spus Victor Ponta, la interviul DCNEWS, transmis LIVE de la ora 12:00. 

Fostul premier a spus că UE este un spațiu economic foarte încetinit și un spațiu politic unde nu se iau decizii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel