Victor Ponta: Suntem printre primii la nivel mondial

victorponta
victorponta

Victor Ponta a transmis un mesaj prin care a vrut să sublinieze o performanță care face cinste României.

"Felicitări, Radio România, pentru numărul record de concerte transmise Uniunii Europene de Radio și Televiziune în 2013, care ne plasează printre primii la nivel mondial! Cu 157 de momente artistice transmise live și înregistrate, am surclasat chiar și Radiodifuziunea Franceză (154)! Mult succes în continuare!", a fost mesajul premierului.

Numărul de concerte oferite în anul 2013 figurează în statistica publicată de Uniunea Europeană de Radio şi Televiziune în data de 7 ianuarie 2014 şi situează România pe primele locuri în clasament, alături Marea Britanie (380), Austria (201), Olanda (198), Elveţia-Lausanne (165), Polonia (160). Cu 157 de concerte transmise live şi înregistrate, Radio România surclasează Radiodifuziunea Franceză (154), unul dintre organismele media cu o capacitate deosebită de acoperire a evenimentelor artistice pe teritoriul naţional şi care, prin tradiţie, oferă un număr substanţial de concerte Uniunii Europene de Radio şi Televiziune.

Printre concertele propuse de Radio România în 2013 se numără concertele de stagiune ale soliştilor şi Formaţiilor Muzicale Radio, proiecte precum Viori de colecţie sau Pianul călător, dar şi aproximativ 60 de concerte din Festivalul Internaţional George Enescu. Anumite concerte au fost incluse în Stagiunile Euroradio, devenind astfel evenimente internaţionale cu un potenţial de milioane de ascultători.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel