Victor Ponta: Sunt profund indignat

Victor Ponta se declară profund indignat de faptul că unele persoane din presă nu au înțeles la ce se referea Klaus Iohannis atunci când a spus că cine a copiat numai trei rânduri este obligat să se retragă. În opinia fostului premier Victor Ponta, declarația a fost făcută cu referire directă la el. 

Sunt profund indignat - l-au inteles total gresit pe Klaus Iohannis cand a spus ca "cineva care este prins ca a copiat si numai 3 randuri este obligat sa se retraga" ! Domnul Iohannis se referea doar la mine nu la altcineva - nu mai fiti rauvoitori, plagiatori, penali, vanduti rusilor, populisti si antieuropeni?!?! Ati inteles ?????????????

De fiecare data cand Klaus Iohannis vorbeste despre principii intelege ca acestea se aplica doar la dusmanii sai - "penali" sunt Tariceanu si Dragnea dar nu este Basescu / "plagiator" este doar Ponta si nu Pirtea de la PNL Timisoara/ hotararile judecatoresti trebuie respectate - cu exceptia celor care stabilesc ca el si-a luat case prin acte false / Blaga a primit ilegal bani doar pentru Campania din 2009 nu si pentru cea din 2014/ este "trafic de influenta" doar daca vrei sa ajuti romanii care exploateaza lemnul nu si daca ii sprijini pe Schweighofer / Partidele trebuie sa puna pe liste doar oameni curati - asa ca PNL cu Doamna Chereches de la Baia Mare si cu Gireada de la Botosani/ votul popular se respecta doar daca il da castigator pe El - nu pe PSD / functionarii publici trebuie sa mearga cu Duster ca sa nu ii incurce lui BMW-ul Seria 7 proaspat cumparat de SPP de la firma prietenului si sponsorului sau / samd!

Dl Iohannis mereu a crezut despre noi romanii ca suntem niste bieti iobagi pe mosia sa - si ca legile sunt pentru noi ( nu pentru Nobili si curtenii sai )! " a scris Victor Ponta pe facebook. 

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel