Victor Ponta: Spun acest lucru pe baza documentelor la care am avut acces ca prim-ministru

Fostul premier Victor Ponta scrie că va continua să vorbească despre rolul negativ pe care-l au oamenii lui George Soros în România, subliniind că face afirmațiil eîn baza documentelor la care a avut acces ca prim-ministru. 

”Am doar doua intrebari :

1. Eu am vorbit si voi continua sa vorbesc despre rolul negativ si profund antinational pe care fundatiile si unii dintre oamenii sponsorizati de George Soros in Romania si in Estul Europei il joaca / si spun acest lucru pe baza datelor si documentelor la care am avut acces ca sef de partid si Prim Minstru / despre ND nu am vorbit niciodata pentru ca eu ma lupt cu stapanul nu cu pechinezul care se face ca latra "fioros"/ acum insa inteleg ca ND are delegatie si il reprezinta oficial pe George Soros in Romania in procesele cu cei ca mine care il critica?!?

2. Am aflat din presa ca dl Nicusor are obiceiul sa inceapa procese si sa renunte la ele daca primeste ceva consistent - ca sa nu pierdem timpul intreb si eu "Skol'ko tovarisci Nicusor"!

Ps - las acum postacii Sistemului sa intre sa ma injure - am nevoie de multe accesari.” a scris Victor Ponta pe Facebook. 

[citeste si]

Nicușor Dan i-ar fi dat în judecată pe Victor Ponta și Sebastian Ghiță. Le cere câte 500.000 de lei daune morale pentru că au ”calomnie” în ceea ce privește legătura USR cu George Soros. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel