Victor Ponta sparge PSD. Unde va pleca fostul premier

Victor Ponta  a decis să părăsească PSD, pentru a prelua conducerea  Partidului  România Unită, partid al cărui președinte este în acest moment deputatul Bogdan Diaconu. 

UPDATE: Victor Ponta a declarat, joi seara, că ceea ce se vehiculează este o prostie. Nu s-a pus niciodată ideea de a părăsi PSD.

Semnalul unei spargeri a PSD a fost dat zilele aceste, când, trei parlamentari PSD au trecut la PRU. Este vorba despre deputatul PSD Marius Manolache, finul lui Ponta, a deputatului PMP Mario Caloianu,și a deputatei de Gorj Camelia Khraibani, președintele executiv al PND.

De asemenea, "bomba" zilei a venit de la Bogdan Diaconu, liderul PRU, care anunța că fostul purtător de cuvânt al lui Victor Ponta, sociologul Mirel Palada, este noul purtător de cuvânt al partidului.

Nici nu s-a decantat bine informația cu Palada, că un alt parlamentar, deputatul Răzvan Tănase a ales să renunțe la funcția de Președinte Executiv al PND și s-a înscris în PRU

"Bine ai venit, Răzvan! Partidul România Unită mai are un parlamentar. Deputatul Răzvan Tănase a ales să renunțe la funcția de Președinte Executiv al PND și s-a înscris în PRU. De astăzi suntem mai puternici, iar mâine vom fi și mai puternici!", e mesajul liderul PRU, Bogdan Diaconu.

[citeste si]

Decizia lui Victor Ponta vine pe fondul divergențelor dintre acesta și Liviu Dragnea.

De altfel, liderul PSD, aflat astăzi la Constanța, a susținut, în urma unor informații  că Victor Ponta ar părăsi tabăra social-democraților, că acesta  rămâne în continuare "un simbol" și că îşi doreşte ca fostul premier să candideze la alegerile parlamentare din partea social-democraţilor.

"Victor Ponta este fostul preşedinte al partidului, fostul prim-ministru, Victor Ponta rămâne în continuare un simbol pentru PSD. Şi sigur că eu îmi doresc să fie pe listele noastre şi am înţeles că şi el vrea".


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel