EXCLUSIV  Victor Ponta, soluție ”de la Cotroceni” la traficul infernal din București

foto Google Maps
foto Google Maps

Victor Ponta, fostul premier, a lansat o soluție inedită pentru traficul infernal din București.

Victor Ponta, fost premier al României, a fost invitat la Interviurile DC News, emisiune moderată de analistul politic Bogdan Chirieac. Și pentru că a ajuns cu puțină întârziere, din cauza traficului din București, acesta a venit cu o ”soluție”. 

”Am venit greu și mă gândesc că dacă tot este așa de infernal traficul în București să rămânem cu Nicușor Dan că măcar știm că va fi și mai rău.

De ce să schimbăm ceva ce merge rău? Să lăsăm, să rămână rău”, a declarat Victor Ponta.

Soluția lui Ponta, direct de la Cotroceni

Totodată, Victor Ponta a ținut să puncteze că are o soluție. ”Să ne luăm private jet, ca dl Iohannis. Uitați-vă, domnia sa, cu private jet-ul nu are problemele noastre de trafic, nu întârzie la emisiuni, că nu vine la nicio emisiune. Nu supără jurnaliștii că nu se vede cu ei”, a spus fostul premier.

Analistul politic Bogdan Chirieac a subliniat că are private jet-ul ”tras la poartă, la Sibiu”, la care Victor Ponta a completat, ironic, că președintele are și propriul aeroport.

Păi da, să ai și aeroportul tău. Că din câte știu nu zboară niciun alt avion la Sibiu, în afară de dl. președinte”, a mai spus Victor Ponta.

Bogdan Chirieac a precizat că Klaus Iohannis are nevoie, pe drept, de un aeroport, ”dânsul zboară des”.

”E normal, că zboară pe banii noștri, dacă noi suntem proști, de ce să nu zboare pe banii noștri. Nu este cel mai bine să zbori pe banii altora?”, a mai spus Victor Ponta.

Mai mult decât atât, Bogdan Chirieac a subliniat că președintelui Klaus Iohannis nu îi pasă de opinia publică din România.

”Delegația de miniștri, specialiști, presa... a plecat fiecare cu ce a putut. Care pe jos, care pe sus, deci nu în avionul domniei sale”, a spus analistul politic.

Mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel