Victor Ponta - Simona Halep. Victor Ponta, criticat în presa britanică pentru că ar fi cerut like-uri pe Facebook în numele Simonei Halep

Premierul Victor Ponta a fost criticat în presa britanică, după ce s-ar fi folosit de imaginea Simonei Halep pentru a obține mai multe like-uri pe pagina sa de Facebook.

Victor Ponta s-ar fi folosit de anunţul de lansare a contului de Facebook al jucătoarei de tenis de pe locul 2 WTA pentru a aduna el însuşi mai multe aprecieri pe propria pagină.

"Premierul României s-a dat drept Simona Halep ca să strângă like-uri pe Facebook", a titrat vineri Daily Star.

Vezi și: Cum stă Ponta în sondajele PSD. Arma secretă pentru turul 2

"Lupta sa pentru a ajunge în fruntea clasamentelor a făcut-o pe Halep incredibil de populară în ţara sa, aşa că, pe 8 august, Victor Ponta a încercat să profite de succesul ei", a continuat publicaţia britanică.

Victor Ponta a publicat pe pagina sa o fotografie a Simonei Halep, însoţită de mesajul "Simona Halep tocmai şi-a lansat pagina oficială de Facebook! Eu i-am dat LIKE, voi?". Mulţi internauţi ar fi căzut în capcană şi ar fi apăsat butonul de apreciere, crezând că astfel îi dau like jucătoarei de tenis. În realitate însă, toate like-urile ar fi mers către pagina oficială a premierului, scrie gandul.info.

Astfel, dacă la începutul lunii august Victor Ponta câştiga, în medie, 400 de noi fani pe zi, pe 8 august, pagina sa a reuşit să adune 3.000 de noi like-uri, potrivit facebrands.ro.

Ulterior, administratorii paginii de Facebook a premierului au modificat postarea şi au dat "share" paginii reale a Simonei Halep.

Citește și: GAFA PMP. Băsescu, desființat alături de Ponta

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel