Mihaela Popa spune că Victor Ponta e un model de politician populist

mihaela-popa
mihaela-popa

Senatorul Mihaela Popa consideră că ”liderul USL Victor Ponta şi-a dat, zilele acestea, măsura inconsecvenţei, dovedind lipsa unui proiect serios pentru România şi exersând populismul extrem, probabil pentru a fi, cu orice preţ, în dezacord cu deciziile Guvernului”, în condițiile în care, la Bruxelles, țara noastră este ”dată ca exemplu pozitiv pentru modul pozitiv în care guvernanţii şi-au asumat să contracareze criza economică mondială”, se arată într-un comunicat.

Mihaela Popa susține că, de vreme ce, în ultimii trei ani, Victor Ponta a susținut că va crește salariile imediat ce va ajunge la guvernare, iar acum se opune deciziei Guvernului în acest sens, pe motiv că vor fi nevoiți să le suprime în 2013, nu dovedește decât un ”populism fără margini”, pentru a ascunde intențiile USL.

”Consider că este o atitudine imatură, care afectează grav interesele românilor. După ce vreme de 3 ani a repetat obsesiv că primul lucru pe care Alianţa Socialistă îl va face când va veni la guvernare este revenirea la nivelul salarial al bugetarilor din mai 2010, Victor Ponta a anunţat că USL va trebui să taie din nou veniturile angajaţilor din sistemul de stat în 2013 dacă Guvernul decide acum creşterea acestora. Realizând gafa enormă şi deserviciul făcut USL, Victor Ponta a revenit ulterior făcând apel la ce ştie cel mai bine – populismul fără margini şi eschivarea, încercând să îşi ascundă adevăratele intenţii legate de salariile bugetarilor. Victor Ponta reuşeşte să demonstreze în fiecare zi că vrea să aducă USL la putere prin tupeu, dezinformare şi manipularea populaţiei. Prin declaraţiile pripite şi iresponsabile, Ponta dovedeşte că nu este o alternativă pentru România ci doar un politician care şi-a asumat să joace un rol, fiind complet depăşit de responsabilităţile unei funcţii publice”, afirmă Mihaela Popa.

Deoarece, partidul de guvernământ a demonstrat, de-a lungul vremii, ”consecvenţă şi responsabilitate faţă de stabilitatea economică a României, find dată ca ”exemplu pozitiv la Bruxelles pentru modul ferm în care guvernanţii şi-au asumat să contracareze criza economică mondială”, senatorul îi transmite lui Victor Ponta ”că Guvernul Ungureanu va lua decizia revenirii la nivelul salarial al bugetarilor din mai 2010 exclusiv în situaţia în care economia va permite acest lucru”.

Totodată, Mihaela Popa susține că ”Victor Ponta, pe de altă parte, nici măcar din poziţia comodă a opoziţiei în cel mai greu moment economic al României, nu a reuşit să fie consecvent cu propriile declaraţii sau să prezinte un proiect serios pentru ţară care să conducă la bunăstare, dovedind că este doar un politician populist”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel