Victor Ponta sare în apărarea lui Klaus Iohannis în scandalul averii

Premierul Victor Ponta sare în apărarea președintelui Klaus Iohannis, acuzat că nu și-a declarat toți banii încasați din chirii.

Vezi și: Klaus Iohannis, acuzat că nu și-a declarat toți banii din chirii

Victor Ponta consideră că materialul apărut în presă cu privire la acest subiect reprezintă ”o gogoașă - o însăilare de speculații și presupuneri fără nicio dovadă concretă”. În consecință, premierul își exprimă speranța că, în urma acestui caz, Klaus Iohannis va realiza ”cât de pripită” a fost poziția sa când i-a cerut demisia din fruntea Guvernului pentru ”o acuzație (speculație)”.

”Am citit si eu materialul aparut in presa prin care se afirma faptul ca au fost gasite diferente de 115.000 Euro intre chiriile declarate si cele aflate in contractele Dlui Klaus Iohannis , in perioada 2004-2007. 

Dincolo de orice disputa politica opinia mea de jurist este ca e doar o gogoasa - o insailare de speculatii si presupuneri fara nicio dovada concreta! Punct .

Exista insa ( sper ) si o parte buna - poate acum Dl Iohannis realizeaza cat de usor pot fi aruncate acuzatii total nefondate doar pentru ca ocupi o functie importanta. 

Si poate acum realizeaza cat de pripita a fost pozitia domniei sale cand, in data de 5 iunie, mi-a cerut demisia pentru o acuzatie (speculatie) ca nu am platit in 2007-2008 taxe de 51.000 lei ( cam 12.000 Euro, deci mai putin de o zecime din cei 115.000 Euro de care este tot nefondat acuzat la randul sau). Iar acum cand toate documentele si expertiza au aratat indubitabil ca EU AM PLATIT toate acele taxe catre stat discutia devine inutila .

Pt mine acel moment tine de trecut , nu mai am resentimente si nici reprosuri de facut , dar sper ca acum Presedintele Romaniei ( cand simte la randul sau ce inseamna sa fi acuzat pe nedrept) va examina cu mai multa circumspectie si echilibru asemenea situatii”, a scris Victor Ponta, marți, pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Mircea Badea: Ce urmează pentru Iohannis după scandalul averii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel