Victor Ponta s-a supărat pe Remus Pricopie, dar nu din cauza BAC-ului

Premierul Victor Ponta a mărturisit că este supărat pe ministrul Educației, Remus Pricopie, motivul nefiind modul în care a organizat și gestionat problemele apărute la examenul de Bacalaureat 2013.

Ceea ce îi reproșează subordonatului său privește modul defectuos în care acesta comunică public, cu atât mai mult cu câat ministrul este și decan al Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice din cadrul SNSPA.

În consecință, potrivit rtv.net, Victor Ponta s-a enervat pe Remus Pricopie pentru faptul că a fost “sac de box” în ediția de luni a emisiunii "Jocuri de putere", de la Realitatea TV.

“Mă interesează ca un ministru să fie eficient şi să îşi facă treaba, dar să aibă grijă şi la comunicare, că în job-description-ul funcţiei de ministru intră şi modul în care comunici. De exemplu, Remus Pricopie, pe care l-am felicitat pentru faptul că a organizat bine bacalaureatul, l-am certat astăzi că nu am înţeles aseară cum s-a dus să stea singur, să-l ia la bătut cinci jurnalişti”, a spus Victor Ponta, marți seară, la România TV.

Șeful Executivului a explicat și faptul că i-a explicat ministrului Educaţiei cum ar fi trebuie să acţioneze în respectiva emisiune: să prezinte explicaţii, nu să se transforme într-un “sac de box”. “Remus, eşti ministru te duci să explici, nu să fii sac de box”, a afirmat Ponta.

Ministrul Educației, Remus Pricopie a fost invitat luni seară în emisiunea „Jocuri de putere” de la Realitatea TV. Aici, subordonatul premierului Victor Ponta a fost bombardat cu o serie de întrebări și aspru criticat de mai mulți jurnaliști prezenți în emisiune, între care Rareș Bogdan, Ema Zeicescu și Marinela Mititelu, în legătură cu neregulile înregistrate la examenul de Bacalaureat 2013.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel