Victor Ponta, rugăminte pentru Alina Gorghiu: Să nu mă dezamăgiți!

Victor Ponta a lansat un nou atac la adresa Alinei Gorghiu, de data fostul premier făcând chiar o propunere pentru șefia  PNL București.

"Apel către conducerea PNL (în special pentru Tovarășa Președinte Alina Gorghiu Dej) - vă rog să îl numiți ca nou șef la PNL București pe stimabilul domn Teodor Atanasiu!", a scris Ponta pe Facebook.

"Aceasta decizie va fi consecventă cu dorința dvs. de a sprijini activitatea DNA și lupta împotriva corupției! Deoarece în acest fel dosarul penal legat de contractele pe care Dl. Atanasiu (fost șef AVAS) le-a acordat ilegal consilierei sale de la acea dată (și avocat) Alina Gorghiu va rămâne la un singur procuror și va costa mai puțin faza de urmărire penală!

[citeste si]

Dacă aveți cumva amnezii sau alte probleme grave de memorie vă poate ajuta linkul de mai jos!
Dacă aveți cumva iluzii că DNA vă va proteja doar pentru că dvs. îi ridicați osanale în Parlament și la televiziuni sunteți extrem de naivi - dosarul va merge mai departe atunci când valoarea dvs. de întrebuințare va deveni irelevantă.

Stimata Doamnă Alina Gorghiu (Dej) - prin numirea dlui. Atanasiu la conducerea PNL București, după ce în calitate de subordonată fidelă la AVAS v-a dat o mulțime de contracte și bani, mai are un avantaj - vă va aduce în cont și infracțiunea de conflict de interese (cea pentru care dvs. vă luptați din răsputeri să nu o scoată cineva din Codul Penal, așa cum a decis Curtea Constituțională)!

Să nu mă dezamăgiți! Succes!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel