Victor Ponta: România, situație la fel de rea ca în 1940

Victor Ponta compară România anului 2016 cu România din 1940. Fostul Premier afirmă că România se află într-o situație la fel de rea cum era în anul 1940 și că este prima dată când nu mai avem nicio țară vecină ca prieten. Ponta consideră că Iohannis și Cioloș sunt cei mai slabi conducători pe care îi putea avea țara.

România se află în 2016 într-o situație la fel de rea cum se afla în 1940. Este prima dată când nu mai avem niciun vecin prieten. Turcia, singurul partener militar al nostru în Marea Neagră, are deja o relația foarte bună cu Rusia și foarte proastă cu NATO. Bulgaria, care ne-a refuzat cu flota la Marea Neagră, tocmai și-a ales un Președinte care are niște opinii total diferite de ale domnului Iohannis. Ungaria este demult într-o relație foarte bună cu Rusia, iar Moldova este cea mai mare pierdere pentru România în 2016, unde nu numai Președintele Dodon este declarat prorus.

După momentul cel mai greu din 1940, avem cei mai slabi conducători. Domnul Iohannis habar nu are nimic de politica externă, iar domnul Cioloș, nu cred că este în primul rând român, el este pentru Bruxelles, este francez., a declarat Victor Ponta pentru România TV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel