Victor Ponta, reacție după ce Robert Negoiță și-a anunțat candidatura la șefia PSD

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, că vede anunțul primarului sectorului 3, Robert Negoiță, de a candida la șefia PSD ca fiind unul democratic, dar a precizat că este riscant ca el să vorbească la adresa unor lideri, aluzie la .

"Eu i-am spus, am vorbit cu Robert și i-am zis că e riscant să zică de Liviu Dragnea, de mine. Dacă mâine e el? Ce facem? Eu în locul lui nu aș fi zis. Dar, în rest, toată lumea poate să candideze. Vă garantez de un membru al PSD care nu va candida la președinția partidului, și anume eu", a afirmat premierul Victor Ponta la Palatul Parlamentului.

Întrebat dacă are "vreun feeling", Victor Ponta a negat. "Nu am niciun 'feeling'. Dar, nu era mai deștept așa? Aseară, după anunț, am vorbit cu Robert. L-am sprijinit pentru Primăria sectorului 3. Dar, acum e dreptul lui să candideze, eu nu candidez, e democrație în PSD", a menționat premierul, citează Agerpres.

[citeste si]

Liderul PSD București, Robert Negoiță, primar al sectorului 3, a anunțat marți că va candida pentru șefia formațiunii la viitorul congres, argumentându-și decizia că partidul său se află într-o situație delicată. "Premierul a avut prima înfățișare ieri într-un dosar penal, președintele interimar este condamnat în primă instanță iar peste câteva zile avem alegeri. Cred că este nevoie de multă responsabilitate", a afirmat RobertNegoiță cu o zi în urmă la sediul PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel