Victor Ponta, reacție după ce Klaus Iohannis s-a văzut și cu președintele Chinei în SUA

Premierul Victor Ponta a comentat, luni, în legătură cu întâlnirile pe care președintele Klaus Iohannis, aflat într-o vizită oficială în SUA, le-a avut cu mai mulți lideri mondiali, inclusiv cu preşedintele Chinei, dar şi cu preşedintele Turkmenistanului.

Întrebat dacă aşteaptă efecte economice după vizita în SUA a lui Iohannis, premierul Victor Ponta a declarat: "Mă bucur să președintele României s-a văzut și cu președintele Chinei, dacă mă vedeam eu, mă criticați. S-a văzut și cu președintele Turkmenistanului, o țară lângă Azerbaidjan. Deci foarte bine că s-a văzut. E excelent. Mă bucur de acest lucru, dar când e cu treaba, e aici", a declarat prim-ministrul râzând, citează B1 TV.

Citește și: Ponta: "Mă întreb dacă Iohannis nu a făcut presiuni ca să fiu trimis în judecată?"

Preşedintele Klaus Iohannis, care se află de joi în Statele Unite ale Americii, într-o vizită oficială cu ocazia Summitului ONU, a avut inclusiv întâlniri cu mai mulți şefi de stat.

Vineri, președintele Iohannis a avut o întrevedere cu președintele Turkmenistanului, Gurbangulî Berdâmuhamedov, în marja Adunării Generale a ONU, la New York, iar sâmbătă șeful statului s-a întâlnit, în marja participării la reuniunea Global Leaders' Meeting on Gender Equality and Women's Empowerment, cu președintele Republicii Populare Chineze, Xi Jinping.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel