Victor Ponta, propunere șocantă privind salariile demnitarilor

Victor Ponta, liderul PRO România, a declarat că parlamentarii partidului au depus la Parlament două proiecte de lege, unul privind îngheţarea indemnizaţiilor demnitarilor pe toată perioada pe care se îngheaţă pensiile şi altul cu privire la suspendarea cotizaţiilor de la buget pentru partide.

"Am depus la Parlament două proiecte de lege. Unul spune că, dacă se îngheaţă pensiile până la 1 septembrie, indexarea pensiilor, să se îngheţe şi indexarea indemnizaţiilor pentru aleşi demnitari şi aşa mai departe. Nu zic că eu nu vreau salariu mai mare, dar nu mi se pare corect să-i îngheţi pensia mamei mele să îmi indexezi mie salariul de deputat. Deci, dacă îngheţăm, să se îngheţe şi la demnitari şi să ne dea la 1 septembrie, că o să-l votăm noi pe Dragnea dacă ne dă la 1 septembrie. Atâta timp cât nu se indexează pensiile, să nu se indexeze nici indemnizaţia demnitarilor şi a aleşilor. Poate o să se supere nişte primari pe mine, dar eu cred că oricărui primar şi oricărui deputat îi crapă totuşi obrazul de ruşine să ştie că lui i se indexează indemnizaţia, în timp ce pensionarilor nu li se indexează pensia", a spus Ponta într-o conferinţă de presă.

Al doilea proiect depus la Parlament de Pro România prevede că timp de un an, 2019, să fie suspendată cotizaţia de la buget pentru partide.

"Eu cred că PSD, colegii mei, se descurcă şi fără 35 de milioane de euro pe care îi primesc de la buget. Cred că şi PNL se descurcă fără cei 18 milioane de euro pe care îi primeşte de la buget şi USR se descurcă. Noi suntem un partid care ne descurcăm, nu avem nevoie de alocaţie în 2019 de la buget, facem campanie, putem să vorbim cu oamenii, internetul deocamdată costă mai puţin până se aplică taxele pe comunicaţii. 35 de milioane de euro pentru un partid? Am fost 5 ani preşedintele PSD, nu ai nevoie de 35 de milioane de euro, nu ai cum să îi cheltui în mod real pentru activitatea partidului. S-a schimbat în acest an legea fără să se prindă nimeni, s-a făcut un amendament la Camera Deputaţilor de către trezorierul unui partid care a făcut o mică modificare (...)", a mai declarat Victor Ponta.

Vezi si: Ponta, atac la adresa lui Dăncilă și Teodorovici: O minciună!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel