Victor Ponta, procedură de urgență în Parlament pentru cererea DNA

Comisia Juridică din Camera Deputaţilor s-a reunit, luni, la ora 11.00, pentru a discuta cererea DNA de încuviinţare a urmăririi sale penale pe numele lui Ponta. 

Premierul Victor Ponta s-a prezentat, luni dimineața, la Comisia juridică pentru a fi audiat în dosarul în care DNA cere încuviințarea urmăriri penale împotriva sa.

După circa un sfert de oră, premierul a ieșit din Comisie declarând că a avut o singură rugăminte la membrii Comisiei, pentru "a nu tergiversa lucrurile, dacă este posibil ca astăzi să fiu audiat, iar mâine să se dea votul.  Au fost de acord, au supus la vot, a fost vot unanim, la ora 16,00 vin ca să spun punctul de vedere. Nu am ce dosar să studiez și nici nu am nevoie de avocat. Vin, îmi spun punctul de vedere.

Important este că la ora 16,00 mă prezint, sunt audiat de colegii mei, dânșii fac un raport și mâine vreau să fie votul în plen, pentru că nu este bine nici pentru Parlament, nici pentru Guvern să tragem de timp. Au fost de acord absolut toți, le mulțumesc pentru asta, la ora 16,00 mă prezint aici și vă mulțumesc, a declarat premierul la ieșirea de la Comisia juridică din Camera Deputaților. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel