Victor Ponta, prima reacție după ce Klaus Iohannis a semnat pentru Iulian Matache la Ministerul Transporturilor

Premierul Victor Ponta a oferit, joi, la sediul PSD, prima reacție după ce președintele Klaus Iohannis a semnat decretul de numire a lui Iulian Matache la conducerea Ministerului Transporturilor.

"Mă bucur foarte tare că s-a încheiat interimatul la Ministerul Transporturilor. Domnul Matache e un om care știe foarte bine tot ce e în minister, a participat la toate discuțiile domnului Rus și la Bruxelles, și în țară. Și ne apucăm de treaba", a declarat premierul Victor Ponta la sosirea la sediul PSD, potrivit Agerpres.

Întrebat când crede că Iulian Matache va depune jurământul de învestitură, premierul a precizat: "Asta e decizia președintelui".

Președintele Klaus Iohannis a semnat joi decretul privind numirea lui Iulian Matache la conducerea Ministerului Transporturilor.

Șeful statului efectuează, astăzi, o vizită o vizită oficială în Republica Serbia, la invitația președintelui Tomislav Nikolić. Potrivit Administrației Prezidențiale, președintele Iohannis va avea convorbiri oficiale cu șeful statului, cu premierul Aleksandar Vučić, cu preşedintele Adunării Naționale, Maja Gojković, precum și cu reprezentanţi ai comunităţii româneşti din Serbia. 

Klaus Iohannis a semnat pentru Iulian Matache la Ministerul Transporturilor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel