Victor Ponta: PNL, un partid ciudat. Ipocrizia, singura calitate pe care o au

Premierul Victor Ponta a catalogat, vineri seară, la România TV, Partidul Național Liberal drept unul "ciudat", singura calitate fiind "ipocrizia". 

Prim-ministrul Victor Ponta a fost întrebat dacă Vasile Blaga ar trebui să demisioneze din funcția de co-președinte al PNL, având în vedere situația delicată în care se află - ginerele său a fost arestat preventiv, iar împotriva sa ar exista două denunțuri, cea a lui Darius Valcov și cea a șefului firmei de protecţie şi pază Nei Guard.

"Eu, dacă aș fi în partidul lor, aș zice nu. Ei sunt un partid ciudat, în care ipocrizia este singura calitate pe care o au. Orice spun azi, mâine nu mai e valabil", a declarat premierul, precizând că nu-l bucură situația în care se află Blaga.

De asemenea, liderul PSD a vorbit și despre decizia luată de Crin Antonescu de a se retrage din politică după ce-și încheie mandatul actual de parlamentar.

Crin Antonescu spune când se va retrage din politică

"Categoric e o pierdere", a afirmat premierul Ponta, apreciind că există "PNL-iștii, cei pe care îi vedeți în poză (fotografia de familie de la aniversarea a 140 de ani de la crearea PNL, postată pe Facebook de către co-președintele PNL - n.red.) și sunt liberalii. Liberalii sunt C.P. Tăriceanu, care a fost prim-ministru, e membru al ALDE, are niște lucruri de liberal în el, au fost în general miniștri care au fost în guvern, Crin, și ceilalți, d-na Renate Weber, d-na Norica Nicolai, pe care am înțeles că or să le excludă, pentru că sunt liberale. Partidul actual se numește PNL, dar este membru al PPE, e prieten cu toți PPE-iștii care susțineau că am dat lovitura de stat și care-l susțin pe Viktor Orban și spun că în România este rău și în Ungaria este bine", a mai afirmat liderul PSD, adăugând că "actuala Opoziție - dl Blaga nu s-a prea mai băgat, că experiență are - dar ceilalți lideri, cu siguranță, sunt cei mai haotici și cei mai incompetenți lideri politici pe care i-am văzut. Acum nu prea ai cu cine, pentru că ei nu au niște idei clare". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel