Victor Ponta, planuri de viitor. Ce spune despre PSD și PNL

Fostul premier Victor Ponta nu crede în scindarea PSD și susține că nu se grăbește să revină într-o funcție de conducere în viitorul apropiat, apreciind că "fiecare lucru în viaţă are o etapă a sa".

Întrebat marți seară la postul de televiziune TV SUD ce părere are despre faptul că se discută despre anumite proiecte care ar duce la scindarea PSD, Ponta a răspuns: 'Nu cred în chestia asta şi nu cred că e bine, cred că de fapt PSD, ca şi PNL, încă nu şi-a definit ce vrea să facă ca partid în perioada următoare, dar scindările, nu, nu cred niciodată în scindări şi nu cred că e un lucru bun', citează Agerpres.

Ponta, planuri de viitor

Totodată, fostul prim-ministru a spus că nu se grăbeşte să revină într-o funcţie de conducere.

'Eu cred că îmi prinde foarte bine o perioadă în care să văd ce am făcut bine, ce am greşit, îmi prinde foarte bine şi oricui îi prinde, şi nu mă grăbesc absolut deloc să revin într-o funcţie de conducere, de responsabilitate, fiecare lucru în viaţă are o etapă a sa şi îmi prinde foarte bine', a precizat Ponta.

El a afirmat că în cele aproximativ două luni de când a demisionat din funcţia de premier a participat la diverse conferinţe în străinătate şi a petrecut mai mult timp cu familia sa.

'Au fost aproape două luni în care am fost mai mult plecat din ţară, am participat la diverse conferinţe unde am fost invitat, am stat mai mult cu familia, adică am făcut lucrurile pe care n-am putut să le fac în cei cinci ani înainte de acel moment, am venit la Gorj să mă văd cu prietenii, cu colegii mei şi anul viitor, sigur, nu înseamnă că stau doar în străinătate, însă sunt deputat, sunt membru PSD şi pentru mine Gorjul va rămâne întotdeauna locul din care am pornit în politică şi singurul loc în care voi face politică', a declarat Victor Ponta.

Ce va face Ponta de Crăciun

Premierul a spus că îşi va petrece Crăciunul alături de familia sa: 'După cinci ani, va fi primul Crăciun alături de familie fără să stau cu ochii pe telefon, că sună: 'ninge, a căzut ceva, se întâmplă ceva!'. O să fie o senzaţie plăcută'.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel