Victor Ponta: Pentru mine, rezultatul PNL este o mare bucurie

Fostul premier, Victor Ponta, a comentat, duminică seara, rezultatele de duminică de la alegerile parlamentare.

Victor Ponta, a declarat, duminică seara, că votul de duminică nu-l mai surprinde, ci îl bucură.

"Eu am zis de dimineațâ că mocirla, aceea așa cum i-a numit pe oameni domnul Cioloș, domnul Iohannis o să se revolte astăzi, lucru care mă bucură foarte tare acest lucru. Pentru PNL plus PDL, pentru că vorbim de două partide să ia un scor mai mic decât PNL singur, eu unul nu mă așteptam.

Pentru mine rezultatul PNL este o mare bucurie. Cred că doamna Gorghiu și domnul Iohannis s-au ajutat foarte muklt la acest scor, a mai declarat fostul premier.

Despre o posibilă demisie a liderului PNL, Ponta a afirmat că acest partid (PNL, nr), nu a existat. Nu a venit cu un program de guvernare  cum a a venit PSD-ul. Nu au venit decât cu  lozinci pe care le spunea Băsescu.

[citeste si]

Despre Traian Băsescu, fostul premier  a declarat că pentru binele României și pentru sănătatea morală a Parlamentului, sper că domnul Băsescu să nu intre.

După părerea mea, tersonajul tragic personajul rău de la aceste alegeri nici măcar nu a fost doamna Gorghoiu, care a jucat după un scenariu. Domnul Cioloș care putea să fie un tehnocrat respectat de toată lumea, omul care a primit de la România cea mai mare funcție pe care am avut=o noi vreodată, cea de comisar european, s-a transformat în ultima săptămână într-un politician mai murdar și mai pervers decât politicienii.

Votul de duminică a fost un vot de blam și pentru președintele Klaus Iohannis, a mai declarat Victor Ponta.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel