Victor Ponta - Oana Zamfir, schimb de replici la Antena 3

Fostul premier Victor Ponta a avut un schimb de replici cu jurnalista Oana Zamfir, după ce Antena 3 a transmis o declarație a acestuia din presa din Gorj. 

Declarația transmisă din presa locală a lui Victor Ponta a fost că nu se mai regăsește în PSD, decât în cel din Gorj. 

”Nu am spus așa ceva, ci exact invers. Văd că aveți un corespondent la Gorj căruia dacă-i zic `Bună ziua` spune că-i noapte” a răspuns Victor Ponta, la Antena 3. Oana Zamfir l-a rugat să facă precizările necesare, pentru a clarifica declarația preluată și din alte ziare locale. 

Ulterior, jurnalista Antena 3 l-a întrebat despre relația cu partidul și participarea la deciziile din această perioadă, precizând: ”Au fost multe speculații după vizita pe care i-ați făcut-o dlui Grindeanu la Guvern. Chiar spuneați că imediat după asta, cineva l-ar fi sunat pe Liviu Dragnea să-i dea informația că sunteți acolo”. 

”Stați să lămurim. Nu m-am dus la Palatul Victoria din propria inițiativă, m-a invitat premierul.” a spus Victor Ponta. Întrebat în ce scop l-a invitat Sorin Grindeanu, răspunsul a fost ”Să mă întrebe despre guvernare, știți că am mai fost și eu prin guvernul ăla de câteva ori. Să mă întrebe ce opinie am despre niște lucruri care țineau de guvernare (...) Îmi pare rău că vă dezamăgesc, știu că vă plac scenariile, nu am vorbit cu dl Grindeanu despre dl Dragnea”. 

”Acum, știți, ziaristul este obligat să întrebe despre toate subiectele din agenda zilei”, a răspuns Oana Zamfir. ”Cu condiția să nu dea lucrurile exact invers”, a răspuns Victor Ponta. 

Oana Zamfir i-a amintit lui Victor Ponta că a exprimat unele nemulțumiri când a spus că acest avion pilotat de Grindeanu la Guvern și Dragnea la partid riscă să se prăbușească. 

”Nu, nu ați înțeles ce am zis, vorbesc doar despre Guvern că acolo mă pricep. (...) Mie mi se pare, după experiența mea în trei Guverne că o să fie greu de guvernat. Dacă am spus o părere greșită mă puteți exclude de unde doriți”, a afirmat Victor Ponta. Oana Zamfir a replicat: ”Sunteți așa de ostil doar în dialogul acesta sau sunteți la fel de ostil și conducerii partidului?”. 

Iată cum a continuat dialogul dintre cei doi: 

Victor Ponta: ”Vreți să vă zic adevărul? Când eu știu ce scot pe gură, ce am spus la Gorj și văd că la dvs burtiera este exact invers, mă întreb și eu...”

Oana Zamfir: ”Pe burtieră scrie: `Nu-mi doresc nicio funcție în Guvern`. S-o schimbăm?”

Victor Ponta: ”Mă refer cum era mai devreme, că apropiații mei au fost îndepărtați. Care apropiații mei?”

Oana Zamfir: ”Am dat informațiile pe care le aveam. Ce să vedeți, v-am sunat imediat pe dvs.”

Victor Ponta: ”Apreciez asta”. 

Oana Zamfir: ”Ce să vedeți, am și spus, dacă aceste declarații sunt redate corect, așteptăm să intrăm în dialog cu Victor Ponta pentru a le nuanța. Ne certați și pentru asta?”

Victor Ponta: ”Vă mulțumesc enorm și vă sunt recunoscător”. 

Oana Zamfir: ”Și atunci puteți să răspundeți la întrebarea anterioară. Ce relații aveți cu partidul și conducerea lui, având în vedere criticile pe care le-ați formulat? Se înțelegea inclusiv ca Dragnea să-și vadă de partid și să lase Guvernul. Este o interpretare corectă?”

Victor Ponta: ”Nu, e interpretarea dvs.”

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel